- ماکارونی هر مدل :1 بسته
- گوشت چرخ کرده : نیم کیلو
- پیاز سرخ کرده:1 فنجان
- رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری
- آبلیمو : نصف استکان
- زعفران :1 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل :به میزان کافی
- روغن :به میزان لازم
ابتدا تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و داخل آن کمی روغن بریزید تا داغ شود. سپس گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز سرخ شده داخل روغن تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و کمی سرخ شود.
ماکارونی ساده
بعد رب گوجه فرنگی را به گوشت سرخ شده اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رب رنگ بگیرد. سپس به مخلوط گوشت ، نمک ، فلفل و آبلیمو اضافه کنید و با نصف استکان آب بگذارید تا گوشت بپزد و آب آن کاملا جذب شود.
در این فاصله قابلمه بزرگی را تا نیمه پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیاید.
بعد از به جوش آمدن آب ، 2 قاشق نمک و روغن داخل آب جوش بریزید و بعد ماکارونی را اضافه کنید.
بعد از چند دقیقه که مغز ماکارونی پخت آنرا آبکش کنید و مقداری آب ولرم روی آن بریزید تا لیزی آن کاملا گرفته شود و ماکارونی ها بهم نچسبند.
داخل قابلمه مناسبی مقداری روغن بریزید و ته دیگ مورد نظرتان را در کف قابلمه بچینید.
بعد یک ردیف از ماکارونی و یک ردیف از مایه گوشت را به ترتیب داخل قابلمه بریزید تا پر شود..در قابلمه را ببندید و اگر احتیاج بود روی آن دم کنی بگذارید.
ماکارونی با گوشت چرخکرده
حرارت را کمی رو به متوسط کنید تا بخار ماکارونی بالا بیاید . سپس حرارت را کم کم کنید تا به مدت 40 تا 45 دقیقه ماکارونی دم بکشد.
میتوانید ماکارونی پخته شده را بدون دم کردن و مخلوط کردن با گوشت جداگانه هم سرو کنید.
- ماکارونی مملو از ویتامین آ می باشد که فایده آن در سلامت و شادابی پوست می باشد و رویش بافت های جدید کمک شایانی می کند.
- ماکارونی برای افزایش وزن بسیار مناسب می باشد زیرا که منبع کلانی از کربوهیدارت می باشد.
- ماکارونی های سبوس دار خواص بیشتری نسبت به معمولی ها دارند.
منبع : http://namnak.com/%D9%85%D8%A7%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D9%87.p28206