آشپز باشی

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه ایرانی و خارجی

آشپز باشی

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه ایرانی و خارجی

طرز تهیه7 سوپ خوشمزه و مقوی

طرز تهیه سوپ های خوشمزه و مقوی

سوپ ها وعده های غذایی مناسبی می تواند باشد برای برخی از افراد که دچار بیماری سرماخوردگی شده اند اما علاوه بر این برخی از سوپ ها بسیار خوشمزه و جا افتاده می باشند که می توان از آن ها به عنوان پیش غذا استفاده نمود.

طرز تهیه سوپ

سوپ اسفناج و عدس

مواد لازم:

  • اسفناج خرد شده : 500 گرم
  • عدس : 1 فنجان
  • پیاز خرد شده : 1 عدد بزرگ
  • جو پرک : 1 فنجان
  • آب : 2 فنجان
  • خامه یا ماست : مقداری
  • نعنا خشک : کمی
  • چاشنی ها : نمک و فلفل و زردچوبه

  طرز تهیه :

عدس ،جو پرک.اسفناج خرد شده رو با آب میذاریم رو حرارت.وقتی کمی جا افتاد.پیاز رو خورد کرده و تفت میدیم.فلفل و زرد چوبه زده نعنا رو هم کمی با پیاز داغ تفت میدیم.کمی از پیاز داغ و نعنا رو تو سوپ ریخته ، مقدارکمی رو هم برا تزئین رو ش نگه میداریم. وقتی سوپ خوب جا افتاد بهش خامه غذا رو اضافه میکنیم یا از رو حرارت بر میداریم و ماست اضافه میکنیم.

 

سوپ شلغم :

برای سوپ کافیه یک پیمانه جوپرک رو با یه هویج رنده شده،دو‌تا شلغم خرد شده،یه پیاز رنده شده و فلفل سیاه و زردچوبه و نمک رو‌با آب مرغ یا گوشت بذارید تا بپزه و‌نیم ساعت آخر کمی جعفری ریز شده اضافه کنید و بذارید تا جا بیوفته،در آخر چهار قاشق خامه اضافه کنید و هم بزنید و اجاق رو خاموش کنید.

سوپ سیب زمینی و گوشت

مواد لازم:

  • گوشت خرد شده : 400 گرم
  • پیازچه ساتوری شده : 3 عدد
  • سیب زمینی شیرین خرد شده : 2 عدد متوسط
  • آرد سفید : 2 قاشق غذا خوری
  • خامه : 2 قاشق غذا خوری
  • فلفل دلمه ای رنگی خرد شده : 1 عدد کوچک
  • روغن : برای سرخ کردن
  • نمک و فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه

 

گوشت ها را به اندازه ریز خرد می کنیم و طبق سلیقه آب پز و یا سرخ می کنیم. پیاز های نگینی شده را داخل ماهی تابه ریخته و تفت می دهیم تا طلایی شود و سپس فلفل دلمه ای رنگی خرد شده را به آن اضفه کرده و تفت می دهیم.

سیب زمینی ها را به مواد اضافه می کنیم و بعد از کمی تفت دادن یک قاشق آرد سفید را هم به مواد ماهی تابه اضافه می کنیم. در مرحله ی بعد گوشت های آب پز شده را به همراه 2 لیوان آب گوشت و ذرت های پخته و سبزی های معطر به مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا حدود 20 دقیقه  طبخ شود. بعد ازا ینکه مواد سوپ نیم پز شد خامه را با کمی از آب سوپ در یک ظرف به خوبی می زنیم تا صاف شود و به همراه پیازچه های خرد شده به مواد اضافه می کنیم.

سوپ گشنیز:

اعتراف میکنم سوپ گشنیز تبریز سوپ مورد علاقه خودمه وهرزمان گشنیزتازه تو خونه داشته باشم، جز گزینه های اوله☺️
سوپ گشنیز مواد ساده ودردسترسی داره ولی طعم متفاوت.بااینکه ازنظرشکل وشمایل ظاهری شبیه سوپ شیره ولی اختلاف طعمش خیلیه.
سوپهامو معمولا آب پزدرست میکنم اگرشما علاقمندبه اضافه کردن کره یا روغن به سوپ هستین یه پیازنگینی وتف بدین تا سبک شه .بهش جوی پوست کنده ازقبل خیس خورده ومقدارکافی آب اضافه کنین.روی شعله ملایم بپزه ولعاب بده.وقتی پخت جو کامل شد عصاره خونگی یا آب مرغ/گوشت اضافه میکنیم .وقتی عصاره یکی دوتا جوش خورد هویج رنده یانگینی شده اضافه میکنیم.مهلت میدیم تاهویج بپزه.بعد مقدار زیادی سیرخام له یارنده شده می ریزیم یکی دوجوش کافیه .والاعطروطعم سیرکه مشخصه ی این سوپه کم میشه. بعدازون گشنیزتازه ساتوری اضافه میکنیم.
برگای گشنیزخیلی لطیفه وبا حرارت زودتغییررنگ میده وتیره میشه پس سبزی وزیاد نپزین تا سبزوخوشرنگ بمونه

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد