آشپز باشی

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه ایرانی و خارجی

آشپز باشی

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه ایرانی و خارجی

ترفندهایی برای خوشمزه تر شدن خورشت قورمه سبزی


ترفندهایی برای خوشمزه تر شدن خورشت قورمه سبزی


یکی از نکته های مهم جا افتادن قورمه سبزی زمان پخت طولانی آن با حرارت کم است ، که باعث خوشمزگی این خورشت میشود. 


هرگز برای جا افتادن قورمه سبزی از آرد و یخ استفاده نکنید.

  بهترین و مناسب ترین ظرف برای پخت قورمه سبزی ، ظرفهای سنگیست.


اندازه کافی نمک و فلفل در قورمه سبزی باعث لذیذ تر شدن طعم این خورشت میشود.


سبزی های قورمه سبزی که شمال تره ، گشنیز و شنبلیله می باشد هر کدام به تنهایی خواص بی نظیری دارند


بهتر است برای سرخ کردن سبزی قورمه سبزی ، از زوغن جامد استفاده کنید تا خورشت خوشمزه تر شود. هرچند استفاده از روغن جامد ضررهایی هم دارد ولی فریز کردن سبزی سرخ شده با روغن مایع اصلا مناسب نیست.


بهتر است برای خورشت قورمه سبزی از گوشت گوسفندی استفاده کنید. همچنین اضافه کردن چند تیکه دنبه ، قلم و یا دنده به گوشت خورشتی، مزه ی خورشت را خیلی خوشمزه تر میکند.


برای از بین بردن نفخ قورمه سبزی از لوبیای چشم بلبلی استفاده کنید چون نسبت به سایر لوبیاها نفخ کمتری دارد.


ماندگاری قورمه سبزی در یخچال


بهترین زمان نگهداری خورشت قورمه سبزی در یخچال 4 الی 6 روز است و بهترین دما برای نگهداری این خورشت دمای 4 درجه سانتیگراد و طبقات اول و دوم بالای یخچال است.


برای اینکه خورشت  تغییر بو ندهد ،در ظرف خورشت را حتما ببندید و اگر ظرف در نداشت با سلفون یا فویل آن را بپوشانید.


هرگز خورشت را چند بار گرم نکنید و سعی کنید هر بار به مقدار نیاز از آن استفاده کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد