زولبیا بامیه یکی از شیرینی های پر طرفدار به خصوص در ماه رمضان می باشد که بسیار لذیذ و خوشمزه می باشد.شما می توانید این شیرینی خوشمزه را به راحتی در خانه تهیه کنید.
- شکر:2 لیوان
- آب:1/5 لیوان
- گلاب:یک چهارم لیوان
- زعفران دم کرده:به میزان لازم
- آب لیمو:نصف قاشق غذا خوری
برای تهیه این شیرینی خوشمزه ابتدا یک و نیم لیوان آب را به همراه 2 لیوان شکر در قابلمه ایی ریخته و با حرارت کم روی شعله قرار دهید.
با قاشق شروع به هم زدن کنید تا زمانی که شکر کاملا آب شود.
- آرد :3 قاشق غذا خوری
- ماست:نصف لیوان
- گلاب:یک سوم لیوان
- نشاسته (گل):1 لیوان
- روغن مایع :به میزان لازم
- جوش شیرین:یک چهارم قاشق چایخوری
- زعفران دم کرده :3 قاشق چایخوری
برای تهیه زولبیا ابتدا باید در یک ظرف مناسب نشاسته و ماست را بوسیله همزن به خوبی مخلوطکنسد تا مایع مورد نظر یکدست شود.
پس از گذشت 5 دقیقه به آن یک قاشق چایخوری روغن به مایع اضافه کنید و هم بزنید .
پس از مخلوط کردن مواد بالا گلاب و جوش شیرین و زعفران را به مواد اضافه کنسد و هم بزنید
اکنون آرد را الک کرده و به همراه جوش شیرین به مواد اضافه میکنیم.
این مواد باید جوری مخلوط و یکدست گردد که قابلیت ریزش از قیف را داشته باشد.
مواد را در قیف ریخته و درون روغن داغ با فرم دهی هر دو طرف آن را به خوبی سرخ می کنیم که بهترین مدت زمان برای آماده شدن زولبیا 10 دقیقه است.
- آب:1 لیوان
- آرد:1لیوان
- تخم مرغ :3 عدد متوسط
- کره:25 گرم
- روغن مایع:به میزان لازم
- بکینگ پودر:یک چهارم قاشق چایخوری
ابتدا آب را می جوشانیم و به آب در حال جوش بر روی شعله ملایم روغن یا کره را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.
در این مرحله بکینگ پودر را با آرد مخلوط کرده و به آب در حال جوش اضافه میکنیم و خوب هم می زنیم تا خمیر تقریبا سفتی آماده شود.
بعد از اینکه خمیر کمی سرد شد تخم مرغ ها را به آن اضافه می کنیم و خمیر را خوب ورز داده تا نرم شود در ادامه می توانید یک قاشق از شربت بامیه هم به خمیر اضافه کنید.
خمیر را توسط قیف به صورت دایره دایره درون ظرف مورد نظر ریخته و سرخ می کنیم و بعد از سرخ شدن از درون روغن بیرون آورده و داخل شربت می اندازیم به مدت چند دقیقه.
منبع : ncook