آشپز باشی

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه ایرانی و خارجی

آشپز باشی

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه ایرانی و خارجی

طرز تهیه پلو شاه عباسی مجلسی

دستور تهیه پلو شاه عباسی مجلسی

یکی از پلو های معروف ایرانی پلو شاه عباسی است که در تمام نقاط کشور به روش های مختلفی تهیه می شود و سابقه آن به زمان شاه عباس برمیگردد پس با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذای سنتی را آموزش دهیم.

  مواد لازم  تهیه پلو شاه عباسی:

۲عدد پیاز نگینی خرد شده متوسط

۳۰۰گرم گوشت قیمه ای خرد شده

۴قاشق رب گوجه

زعفران غلیظ آب کرده 

روغن به میزان لازم

نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین به مقدار لازم

طرز تهیه پلو شاه عباسی مجلسی

ابتدا برنج را با آب نمک غلیظ  به مدّت حداقل یک ساعت خیس کنید. لپه رو هم با آب سرد، برای یکی دوساعت خیس کنید، دو سه بار آب آن را عوض کنید. 

پیاز را با روغن (به میزان لازم) تا حدّی تفت دهید تا نرم، برّاق و کمی طلائی‌رنگ بشه ، گوشت را اضافه کنید، اجازه بدید تا آب‌گوشت کشیده و کمی تفت داده بشه . بعد لپه را اضافه کرده، هم بزنید. یک قاشق رب گوجه‌فرنگی و ادویه‌ رو‌اضافه کنید و هم بزنید، آب را اضافه کرده، بزارید تا بپزه اواسط پخت مابقی رب گوجه‌فرنگی رو اضافه کنید.زعفران ادویه و نمک و فلفل خورش رو میزون کنید و اجازه بدید آبش کشیده بشه چون قراره این خورش لای پلو دم بکشه

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد